Katalunian ere hainbat ekimen egin dute Egunkaria gogoratu eta auzipetuak babestu asmoz

2008, otsailak 22

cat8.jpg

Otsailaren 20arekin batera, Egunkaria itxi zutenetik bost urte igaro direla gogoratuz, Euskal Herrian ez ezik, Katalunian ere hainbat ekimen izan da egunotan, auzipetuei babesa adierazi eta itxieraren urteurrena gogoratzeko.

Besteak beste, Martxelo Otamendi Bartzelonan izan da egunotan, eta hainbat gizarte eragileren babesa jaso du. Tartean, baita Kataluniako Kazetarien Sindikatuarena ere.
Hona SPCren oharra eta Kataluniako zenbait ekimenen argazkiak.

EL SINDICAT DE PERIODISTES DE CATALUNYA REITERA EL SEU SUPORT ALS TREBALLADORS DEL DIARI ‘EGUNKARIA’ EN EL 5È ANIVERDSARI DEL SEU TANCAMENT

El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) dóna suport als treballadors del diari basc ‘Egunkaria’ en el cinquè aniversari del tancament de la publicació, ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional el 20 de febrer del 2003

El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) dóna suport als treballadors del diari basc ‘Egunkaria’ en el cinquè aniversari del tancament de la publicació, ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional el 20 de febrer del 2003. Fa cinc anys, l’SPC ja va mostrar el seu rebuig a la censura d’un mitjà de comunicació sense cap sentència judicial que ho emparés, ja que considera aquest fet un greu atemptat a la llibertat d’expressió i al dret a la informació de la ciutadania basca. D’aquesta manera l’SPC s’afegeix a les diferents mostres de solidaritat han rebut els treballadors d”Egunkaria’, i els encoratja a seguir lluitant en la seva defensa del rotatiu. El sindicat també recorda les diferents institucions que han condemnat aquesta mesura en considerar que la decisió vulnera l’article 20 de la Constitució espanyola i els articles deu i quinze del Conveni Europeu de Drets Humans.

cat2.jpg

cat3.jpg

cat5.jpg

cat6.jpg

cat7.jpg

cat9.jpg

Iruzkinik ez »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

(XHTML etiketa hauek erabil ditzakezu): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

; ?>